Blog

28-01-2019
Via Catawiki een nieuwe lens gekocht voor mijn Nikon; een Sigma Art 35 mm 1.4. Hoop binnenkort de eerste foto’s te kunnen plaatsen.

18-02-2018
Beetje bij beetje de website aan het opbouwen. Voor de pagina Nepal een galerij module aangeschaft (Modula Pro), waarmee ik een mooier overzicht kan weergeven. Deze pagina is klaar wat mij betreft. Nu de andere pagina’s bijwerken.

03-12-2017
Welkom op mijn website jacobveld.nl
Laat ik beginnen met mezelf voor te stellen.
Mijn naam is Jacob Veld.
Inmiddels gepensioneerd. Mijn werkzaam leven was voornamelijk in Hoogkerk (Groningen), waar ik in 1978 ben begonnen met de praktijk voor Fysiotherapie Hoogkerk. Sinds 01 januari van 2017 ben ik geen maat meer van deze maatschap. Mijn aandeel heb ik overgedragen aan dochter Elke en neef Jeroen Manning.
Websites: fysiotherapiehoogkerk.nl en campohealthcenter.nl
Tot eind jaren negentig was ik ook nog werkzaam in mijn praktijk Noorderhaven (praktijk gestopt 31-12-2016) in Groningen. De eerste praktijk in Groningen die gespecialiseerd was in sportfysiotherapie. We hadden onder andere de FC Groningen onder onze hoede. Dit was in de tijd van Erwin Koeman, Peter van Houten, Fandi Ahmad etc. Speciaal plekje voor Johan Neeskens die ik een aantal keren mocht behandelen.
Verder was ik mede-eigenaar van Fysiotherapie De Hunze en Fysiotherapie Willems.

Jeugdfoto Jacob Veld gemaakt Brabantselaan Stadskanaal
Jacob Veld Peize Stadskanaal
Jacob Veld background image